Ενα βαρυ και ανθυγιεινο επαγγελμα

«Η μισθωτή εργασία είναι πορνεία» λέει ένα σύνθημα. Πολλοί διαφωνούν, άλλοι δεν θέλουν να το παραδεχτούν, άλλοι όμως δεν έχουν τέτοιους ενδοιασμούς:

Πηγή: πιτσιρίκος

1 thoughts on “Ενα βαρυ και ανθυγιεινο επαγγελμα

  1. Νομίζω ότι το MEGA, ιδίως, έχει εκτεθεί εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν βέβαια γνωστή η πρακτική του άμα τη εμφανίσει του, αλλά μετά το 2000 είχε γίνει κοινή συνείδηση.

    Το πρόβλημα είναι ότι και να γνωρίζει κανείς τους προσανατολισμούς του (ποιον στηρίζει κ.λ.π.) είναι δύσκολο να είναι σε εγρήγορση. Και τούτο γιατί η εγρήγορση απαιτεί να γνωρίζει κανείς: 1ον, την γενικότερη τρέχουσα πραγματικότητα, ώστε να ξέρει πώς ιεραρχεί τις ειδήσεις του, δηλαδή ποια γεγονότα προβάλλει και ποια αποσιωπά και 2ον: να γνωρίζει την ευρύτερη κατάσταση γύρω από κάθε γεγονός που προβάλλει, δηλαδή να έχει γνώση του κάθε προβαλλόμενου πεδίου.

    Έτσι όμως δεν θα χρειαζόταν κάν να ενημερωθεί καθημερινά. Ακόμη κι αν κανείς επιλέξει να πάψει να το βλέπει είναι τέτοια η επιρροή του που θα το συναντά στους γύρω του.

    Με άλλα λόγια θέτει την λεγόμενη «ατζέντα». Και το χειρότερο την ίδια λογική ακολουθούν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, ανεξάρτητα από επιμέρους μικρές διαφορές.

Σχολιάστε